Nappaa tästä kierrätysohjeet toimistoosi!

Tiesitkö, että muovisia roskapusseja kuluu toimistotiloissa valtavia määriä vuosittain. Roskapussien käyttö on lisääntynyt entisestään, koska

  • Roskapusseja ei saa enää koronan vuoksi kipata, joten jokainen roskapussi on pakko vaihtaa, vaikka siellä olisi vain yksi pieni roska.
  • Monissa paikoissa ei olla vielä siirrytty työpöytien alla olevista roskakoreista toimiston keskitettyihin jätepisteisiin.
  • Jäteratkaisuilla ei vielä osata vaikuttaa toimiston ruokailukäyttäytymiseen, ja samalla työpisteiden puhtaus ei pysy korkeana.

 

Haastamme yrityksiä löytämään ympäristöystävällisiä ratkaisuja, ja tässä haasteessa autamme mielellämme. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisia konsultaatioita, jossa yhteistyössä suunnitellaan yrityksen tiloihin ekologiset ja toimivat jäteratkaisut.

Olemme luoneet käyttöönne myös kierrätysohjeet jätepisteiden merkitsemiseen. Kierrätysohjeet on helppo tulostaa ja kiinnittää jokaiseen jäteastiaan. Näin jokainen toimistolla työskentelevä tai vieraileva näkee helposti, mitä kyseiseen jäteastiaan saa laittaa ja mitä ei.

Atonin tavoitteena on ympäristöasioiden jatkuva kehittäminen ja uusien ekologisten ratkaisujen löytäminen siivoustoiminnassa. Meille Atonissa on erittäin tärkeää, että kaikessa toiminnassamme otamme huomioon ympäristökysymykset ja pystymme säästämään luontoa niin paljon kuin on mahdollista.

Nappaa tästä kierrätysohjeet toimistoosi! -> Kierrätysohjeet – Aton-Yhtiöt

Tulostettavat, jäteastioihin kiinnitettävät kierrätysohjeet seuraaville jätelajeille:

sekajäte, biojäte, paperi, kartonki, metalli, muovi, sähkölaitteet ja lasi

 

Minna Saariniemi
Myyntijohtaja

Täytä tästä tarjouspyyntölomake

Valitse haluamasi palvelu

Sopimussiivouksen lisäpalvelut: vaihtomattopalvelu, kukkien kastelu, kahvikoneiden puhdistus, astianpesukoneiden puhdistus, saniteettitarvikkeet

Erikoissiivous

Liitä esimerkiksi pohjapiirros tai nykyinen palvelukuvaus